Servis bojlera

Servis bojlera radimo za bojlere svih modela i proizvođača. Za servis bojlera, servis protočnih bojlera, servis kuhinjskih bojlera i sve hitne intervencije dostupni su 24h dnevno tokom cele godine i praznika. Pored servisa bojlera radimo i montažu bojlera, skidanje bojlera, zamenu bojlera

Servis bojlera – Popravka bojlera svih modela

Servis bojlera

Ako vam je potreban servis bojlera u Beogradu, možete nam se obratiti u bilo kom terminu i dobićete uslugu na najvišem nivou kvaliteta. Za popravku bojlera su zaduženi vodoinstalateri sa potrebnim kvalifikacijama i višegodišnjim iskustvom u radu. S obzirom na to da obavljamo sve vodoinstalaterske usluge na celoj teritoriji Beograda, popravka bojlera je jedna od svakodnevnih intervencija. Ono što Vam nudimo jeste brza i efikasna usluga, po svetskim standardima. U najkraćem roku pronalazimo kvar i obavljamo neophodnu intervenciju. Bezbedan rad bojlera je veoma važan jer u suprotnom postoji rizik od većih posledica, kao što je sprovođenje struje kroz vodu, što može dovesti do strujnog udara.

Popravka bojlera uključuje mnoge intervencije koje će svakako poboljšati njegov dalji rad. Jedan od najčešćih problema jeste na grejačima bojlera. Do njega vrlo često dolazi usled taloženja kamenca u kazanu bojlera, pa je samim tim neophodno da se obavi i zamena grejača na bojleru kao i čišćenje bojlera od kamenca. Kada se ukloni sav kamenac koji se taložio na unutrašnjosti kazana bojlera, novi grejači će potpuno neometano moći da obavljaju svoju funkciju. Nekada je potrebno da se obavi zamena termostata na bojleru kao ili zamena sigurnosnog ventila na bojleru, u zavisnosti od toga koliko je veliki kvar. Mi obavljamo servis protočnih bojlera, odnosno servis kuhinjskih bojlera, šta god da vam zatreba.

Vršimo popravku bojlera po najpovoljnijim cenama u Beogradu, za pravna i fizička lica. Osim toga, možete nas angažovati ukoliko vam je potrebna montaža bojlera, kao i skidanje bojlera sa zida. Nudimo vam idealan odnos cene i kvaliteta. Hitne intervencije servisiranja bojlera su veoma česte, posebno jer je danas nezamislivo da ovaj uređaj bele tehnike u jednom domaćinstvu bude duže od dva dana van funkcije. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button