Servis kuhinjskih bojlera

Servis kuhinjskih bojlera radimo za kuhinjske bojlere svih modela i proizvođača. Servis kuhinjskih bojlera, servis protočnih bojlera, servis akumulacionih bojlera kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, sedam dana u nedelji. Za servis kuhinjskih bojlera koristimo originalne rezervne delove i dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge.

Servis kuhijnjskih bojlera

Obavljamo servis kuhinjskih bojlera na celoj teritoriji Beograda, samo nas pozovite i brz dolazak na adresu je zagarantovan. Tu smo i za sve ostale vodoinstalaterske usluge koje takođe uključuju i ugradnju bojlera, skidanje bojlera sa zida, zamena grejača na bojleru i ostalih njegovih komponenti. Za servis bojlera su zaduženi kvalifikovani vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom u radu. Imate priliku da sarađujete sa pouzdanim i profesionalnim majstorima koji su tu da vaš bojler u najkraćem mogućem roku učine funkcionalnim i spremnim za rad. Upravo zbog toga što se bojler svakodnevno koristi, u nekom trenutku može doći do manjeg ili većeg kvara.

Vršimo servis kuhinjskih bojlera za pravna i fizička lica u svim gradskim opštinama. S obzirom da je reč o bojlerima manjih kapaciteta, oni su idealni upravo za tu kuhinjsku namenu. Kada vam je potrebna topla voda za pranje sudova, kuhinjski bojler je idealno rešenje, a ne vuče vodu direktno iz bojlera u kupatilu. Dobijate dovoljnu količinu tople vode koja vam je potrebna za neku manju upotrebu, a svakako vam je značajna za svakodnevno korišćenje. Ne postoji specifičan kvar koji važi isključivo za kuhinjski bojler, ali se može reći da kada su u pitanju ovi tipovi bojlera, grejač i termostat mogu prvi da otkažu. Zamena grejača na kuhinjskom bojleru je za nas rutinska intervencija koja ne traje dugo. Isto važi i kada je u pitanju zamena termostata na kuhinjskom bojleru.

Mi obavljamo servis svih modela kuhinjskih bojlera koji se mogu naći na tržištu. Kada vam je potreban servis kuhinjskih bojlera po najpovoljnijim cenama u Beogradu, znate kome da se obratite. Takođe vršimo i čišćenje kuhinjskih bojlera od kamenca, koji je jedan od glavnih uzroka kvarova na ovim kućnim uređajima. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Na vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button